dimecres, 12 de febrer del 2014

FAPA
FEDERACIO ASSOCIACIONS PARES I MARES ALUMNES

NOTA DE PREMSA
JORNADA PER A LA COMUNITAT EDUCATIVA el 23 de febrer a Santa Eulària

Davant tot l´esdevingut en els darrers dos anys i especialment arran del conflicte  existent  des de fa més de  quatre mesos, ha sorgit la necessitat de trobar noves vies de reivindicació, ja que estem cansats d’aquesta situació que només aporta conflictivitat, desprestigi dels docents, desmotivació del alumnat i una profunda preocupació a les famílies. És per aixó, que una vegada més, demanem que es reprenguin les negociacions, ja que entenen que la via del diàleg és la única que mos durà a trobar solucions.
Per aquest motiu, per ajuntar-nos i demostrar que continuem amb les nostres reivindicacions, FAPA Eivissa ha organitzat, juntament amb les associacions de mares i pares d’alumnes de l’illa, una FESTA PER L’EDUCACIÓ el proper 23 de febrer a Sta. Eulària, al pàrquing del Palau de Congressos, dins del programa de festes de Santa Eulària, una jornada de germanor de tota la comunitat educativa, on totes les AMIPAS i voluntaris d´Eivissa organitzaran tallers, actuacions musicals, contacontes, espectacles, tamborades, cercaviles, una torrada popular, venda de menjar, begudes i articles diversos, “mercadillo”, concursos...
Tothom serà benvingut, ara més que mai hem de trobar els llocs comuns i reforçar els llaços que mos uneixen pel bé del futur del nostres fills. Lluitem per una escola pública de qualitat.
Agraïm molt la difusió d’aquest missatge i desitgem que aquesta jornada sigui tot un èxit.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada