dilluns, 9 de juny del 2014

Pitiüses Acord Educatiu




http://pitiusesacordeducatiu.blogspot.com.es/



Benvolgudes associacions:

Com tots coneixeu, la situació de l’educació a les Pitiüses i a les Balears en general, és des de fa molt de temps precària amb uns resultats acadèmics que ens situen a la cua en l’àmbit nacional. Fa molt de temps que a la nostra federació es comenta la necessitat de crear un pacte educatiu conjunt, consensuat amb tota la comunitat educativa, iniciativa que ja s’està fent a les altres illes de les Balears amb molt de suport. 

Per dur a terme aquest projecte a les nostres illes, ens hem adreçat a diferents col·lectius de l’educació per promoure aqueta tasca i s’ha creat una comissió, “Pitiüses per l´Acord Educatiu”, per a aquest fi.

La comissió està formada per: Federació d´Associacions de Pares i Mares d´Alumnes de les Pitiüses, Assemblea de Docents de les Pitiüses, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Associació d´Inspectors Educatius, Associació d´Estudiants i representació de la UIB. 

Les reunions de la comissió ja han començat a donar fruits i s’han creat perfils en facebook (Pitiüses Acord Educatiu) i en twitter (@pitiusesae), un correu electrònic (pitiusesperlacord@gmail.com) i el més important, un bloc (http://pitiusesacordeducatiu.blogspot.com.es/ ) on anar informant de tot el referent al pacte i on trobareu la metodologia a seguir, els objectius i un apartat obert a rebre les propostes sobre els diferents temes que s’aniran obrint.

Actualment, estem treballant al punt referent a l´ALUMNAT. Vosaltres, com associacions que teniu contacte directe amb les problemàtiques i necessitats dels alumnes i com mares i pares, teniu molt a dir i us convidem a adreçar-nos les vostres propostes tant al correu de FAPA, que ja coneixeu, com a través del citat bloc.

Sobre la creació del pacte, la premsa ja ha fet reso de la iniciativa que estem promovent (file:///C:/Users/Usuario/Desktop/Recull%20premsa%202014/Pacte%20educatiu/La%20FAPA%20impulsa%20una%20plataforma%20para%20elaborar%20un%20pacto%20educativo%20de%20consenso%20en%20las%20Piti%C3%BCses.html ) però volem fer una presentació oficial el proper dissabte 14 de juny, a les 11 hores (estem a l’espera de tancar la ubicació on es farà l’acte, us informarem en quant ho sapiguem).

A la presentació oficial de PAE, assistiran representants de tots els col·lectius que formem part de la comissió i ens agradaria molt convidar-vos a assistir. 

Considerem que seria important que hi hagués un o dos representants de cada AMIPA, encara que sabem que són unes dades difícils. Però ara més que mai, hem de demostrar que ens mantenim units i fer escoltar la nostra veu com a mares i pares dels alumnes que conviuen diàriament amb els conflictes educatius.

Esperem rebre les vostres aportacions i comptar amb la vostra assistència a la presentació.



Salutacions cordials,
FAPA Eivissa
PD: Adjuntem també la carta enviada des de FAPA Eivissa als diferents col.lectius per convidar-los a participar al projecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada