dilluns, 17 de febrer del 2014

FESTA PER L'EDUCACIÓ




FESTA PER L’EDUCACIÓ
DIA: Diumenge 23 de Febrer de 2014
HORA: De 12:00h a 18:00h
LLOC: Pàrquing Palau de Congressos de Sta. Eulària
Benvolgudes famílies,
L’AMIPA del centre vol convidar-vos a gaudir en fàmilia d’aquesta jornada lúdic-reivindicativa organitzada per la Federació d’Amipes de l’illa, on hi haurà actuacions musicals, contacontes, tallers, jocs, tamborrades, cercavilles, i moltes coses més... I per menjar una Torrada Popular organitzada per les AMIPES de Sta. Eulària (podeu comprar els tickets amb antelació, 5 € adults, 3€ nens).
No podem faltar a aquesta cita, ara més que mai hem de demostrar que tota la comunitat educativa estem units en defensa d'una Educació Pública de qualitat.
FESTA PER L’EDUCACIÓ
DÍA: Domingo 23 de Febrero de 2014
HORA: De 12:00h a 18:00h
LUGAR: Parking Palacio de Congresos de Sta. Eulària
Queridas familias,
La AMYPA del centro quiere invitaros a disfrutar en familia de esta jornada lúdico-reivindicativa organizada por la Federación de Amipas de la isla, en la que habrá actuaciones musicales, contacuentos, tallers, juegos, tamborradas, pasacalles, cabezudos, i muchas cosas más… I para comer una Torras Popular organizada por las Amipas de Sta. Eulària (podéis comprar los ticket con antelación 5€ adultos, 3€ niños).
No podemos faltar a esta cita, ahora más que nunca tenemos que demostrar que toda la comunidad educativa estamos unidos en defensa de una Educación Pública de Calidad .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada